Jantzi zaitez, Jon! = Get dressed, John! / testua, Lone Morton ; marrazkiak, Anna C. Leplar ; bizkaieraz, Sabin Barruetabeña - Morton, Lone (Ingelesez irakurtzen dut (Ibaizabal), 1999)
Joni bere kontura janztea gustatzen zaio. Baina batzuetan janzkera bitxiegia aukeratzen du. Gaur amarekin kalera doa. Zer janztea erabaki ote du? Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak ingelesez eta euskaraz idatziak.. Gainera, liburu bakoitzak hauxe dakar: guraso eta irakasleentzako oharrak; irudiz hornitutako hitz garrantzitsuenen hiztegia eta istorioa ingelesez ahoskatzeko gida.