Kez egindako erretratua / Bill S. Ballinger ; itzulpena, Joxemari Iturralde - Ballinger, Bill S. (1912-1980) (Sail Beltza (Igela), 2002)
Krassy Almauniskik hamazazpi urte bete zituenerako gauza bat garbi zeukan: bera jaio zen Chicagoko bazter-auzotik ihes egiteko edozertarako prest zegoela.Horrekin batera beste zerbait ere bazuen bere alde: inguratzen zuten gizonezkoen ergelkeria nabarmena. Ohartzen zen oso erabilgarriak zirela, batek jakin behar duena jakinez gero. «Sexua oso garrantzitsua bide dun gizonentzat-egiten zuen bere artean-. Egun guztia horretan pentsatzen ematen baitute».Gizonen burmuina suberatu eta bere su goriaz haiek erretzeko puntuan jarri ondoren, kea bezala ezabatzen ongi ikasi zuen.Baina bere lazorik makurrena Danny Aprili gorde zion, bere atzetik liluratuta aspertu gabe ibili zen gizonari.