Bilatu bikoteak! : euskaraz eta ingelesez - Gulliver, Amanda; Astigarraga, Itxaso; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2013)
Egun bakoitzerako jolas berri bat! Altxatu mihitxoak eta hartu gogoan irudien izenak euskaraz edo ingelesez. Gero, eragin gurpilari, aukeratu irudi bat, bilatu bikotea eta... ongi pasatu!Oso liburu egokia da haurrek memoria, psikomotrizitatea eta behatzeko gaitasuna garatzeko, bai eta ingelesez beren lehen hitzak ikasteko ere!
4 urte arte (urdina)
Mix and Match
Keywords: Ingelesa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura