Bilatu bikoteak! : euskaraz eta ingelesez / ilustrazioak, Amanda Gulliver ; itzulpena, Itxaso Astigarraga (Bakun) - Gulliver, Amanda (Bruño, 2013)
Egun bakoitzerako jolas berri bat! Altxatu mihitxoak eta hartu gogoan irudien izenak euskaraz edo ingelesez. Gero, eragin gurpilari, aukeratu irudi bat, bilatu bikotea eta... ongi pasatu!Oso liburu egokia da haurrek memoria, psikomotrizitatea eta behatzeko gaitasuna garatzeko, bai eta ingelesez beren lehen hitzak ikasteko ere!