131 AZA : palindromo ariketak - Gimeno Vesga, Markos (1974-2018) ([Ermua] : Zerorajasoa.com, 2014)
Liburu honetan 131 palindromo ariketa jaso ditu egileak, horietako gehienak "Zerorajasoa" blogean plazaratutakoak, baina ez guztiak. Sarreran ariketak nola egin azaldu du, eta liburuaren amaieran irakurleak erantzunak aurki ditzake. Palindromoa. Ezkerretik eskumara zein atzekoz aurrera berdin irakur daitekeen testua. Testu simetrikoa.
Keywords: Hitz eta hizki jokoak; Palindromoak; Erreferentzia-materialak