Kalekantoi : kaleko jolasen bilduma - Urizar, Maddi; Iñurritegi, Andoni; Txatxilipurdi Elkartea (Arrasate : Txatxilipurdi, 2015)
Kaleko jolasen bilduma da, egunerokotasuneko hainbat egoeratan jolas egiteko hain zuzen ere. Herri eta hiriak jolaserako ere badirela aldarrikatzeko sortu dugu. Haur zein nerabeak kalea bere egitera eta beraien kasa bertan jolastera animatu nahi ditugu. Jarduera ludiko eta talde jolasaren bitartez zenbait gaitasun lantzeko baliagarria den tresna sortu dugu. Nahiz eta jolasen bilduma hau haur eta nerabeei zuzenduta egon, helduen esku hartzea ere bultzatu nahi dugu.
Keywords: Haur-jolasak; Erreferentzia-materialak