Nondik zatoz? - Härdin, Sonja; Marín, Isabel (Tafalla : Txalaparta, 1992)
Pentsatu al duzu noizbait nondik zatozen? Badakizu nola egin duten zure anai ttipia?Lehen, zikoinek ekartzen zituztela esaten zen, baina ez da egia.Gurasoak dira egiten dituztenak, oso modu atseginaz. Zikoinek baino askoz atseginago. Eta ikusiko duzunez, haur guztiak egiten dira modu berean.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Sexu-heziketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurdunaldia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura