Kalea guztiona da - Kurusa; Nuñez Etxeberria, Joxemari (Tafalla : Txalaparta, 1994)
San Jose auzoko haurrek parkea lortzea erabaki dute. Horretarako eskura dituzten bide guztiak jorratuko dituzte: kontzejua, prentsa, zinegotziak... Baina gauzak ez dira beti oso argiak izaten. Zinegotziak interesa handia azaltzen du, baina jakina, segituan izanen dira udal hauteskundeak. Justiziaz zor zaiguna, ez digu inork oparituko.
7 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Elkarbizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak