Pinguino hozbera - Giordano, Philip; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Gaur goizean, Milo dardarka ari da. Ezin du itsaso izoztura jauzi egin gainerako pinguinoekin batera. Hotz handiegia egiten du. Izotz-eremura hurbildu den balea batek hegoaldeko itsasoetara bidaia luze bat egitea proposatu dionean, ez du zalantza izpirik izan.
7 urte arte (urdina)
Le pingouin qui avait froid
Keywords: Bidaiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak