Pinguino hozbera / Philip Giordano ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Giordano, Philip (Ttarttalo, 2016)
Gaur goizean, Milo dardarka ari da. Ezin du itsaso izoztura jauzi egin gainerako pinguinoekin batera. Hotz handiegia egiten du. Izotz-eremura hurbildu den balea batek hegoaldeko itsasoetara bidaia luze bat egitea proposatu dionean, ez du zalantza izpirik izan.