Alizia eta antzara jokoa / Lola Moral eta Sergio Garcia ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Moral, Lola (Ttarttalo, 2016)
Alizia irudimen itzela duen neska bat da. Berarentzat, jolasik sinpleena abentura handiena bizitzeko aitzakia bihurtzen da. Haren lagunak, ordea, oso klasikoak dira, eta nahiago dute beren ohiturak ez aldatu. Egun batean, antzara-jolas partida bat hasiko dute. Une horretatik aurrera, dena aldatuko da. Parkea ANTZARA JOKO handi eta izugarria bilakatu da, eta Aliziak aurre egin beharko dio probari. Baina oraingoan ez da jolas hutsa izango...