Piztia txikiak - Hédelin, Pascale; Dankerleroux; Eydoux, Anne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Donostia] : Ttarttalo, 2016)
Piztia txikiak edonon daude: lorategian, harri baten azpian, uretan, etxe barruan. Zuretzat, oso txikiak dira; haientzat, berriz, erraldoia zara zu! Ireki ondo begiak, eta ezagutu animaliatxo hauen bizimodu diskretu eta interesgarria. Zorriak, inurriak, euliak, armiarmak, matxinsaltoak, tximeletak, zizareak, barraskiloak eta beste asko aurkituko dituzu liburu honetan. Ongi etorri piztia txikien mundu handira
8-10 urte (gorria)
Les petites bètes
Keywords: Animaliak -- Jokabidea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak