Kalitatearen kudeaketa eta etengabeko hobekuntza : [hezkuntza zikloak : UNE-EN-ISO Arauak-9000 Saila : EFQM Eredu Europarra] - Domingo Acinas, José de (Donostia-San Sebastián : Editorial Donostiarra, 2000)
Liburu honen helburu nagusia Kalitatearen inguruko kudeaketan lan egingo duten pertsonak hezitzea da, horretarako beharrezkoak diren ezagupenak, trebetasunak eta jarrerak landuz. Liburuko edukiak bost unitate didaktikotan egituratu dira. Unitate horietan, aipatutako kontzeptu eta jarrera guztiak garatzen dira. Irakasteko eta ikasteko lana erraztearren, kasu gehienetan edukiak eskema eta koadroen bidez adierazi dira. Gainera, ahalik eta adibide gehien bildu dira, betiere ikaslearen eta Kalitatean interesaturik dauden pertsonen testuinguruak kontuan hartuz. Unitate didaktiko bakoitzaren bukaeran, irakaskuntzaren eta ikaskuntzaren inguruko jarduera batzuk proposatzen dira. Jarduera horiek ebaluazioa edo autoebaluazioa egiteko ere balio izan dezakete.
2000.08.07
Lanbide Heziketa
Keywords: Kalitatea eta Etengabeko hobekuntza (Zeharkako ikasgaia); Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak