Uda bat Senegalen - Gallastegi, Lur; Martín, Susanna (Donostia : Elkar, 2016)
Garazik eta Izarok ustekabe galanta hartuko dute, aitak esaten dienean uda osoa Senegalen pasatuko dutela, aita erizainak bertako ospitale batean laguntzen duen bitartean. Hasieran dena da berria: jendea, giroa, etxeak, usainak... Lagunak egiteak ere ez dirudi erraza bi neskentzat, bertako hizkuntza ezagutu gabe. Hala ere, sorpresa atsegin eta hunkigarriz beterik egongo da Afrikako egonaldi hori.
8 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Kultura-aniztasuna; Afrika; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak