Txinako loreontzi bat - Ibarrola, Begoña; Meabe, Miren Agur; Balaguer, Marta (Donostia : Elkar, 2016)
Txinako loreontzi bat, oso antzinakoa, nekazari pobre baten txabolan bizi zen. Baina egun batean saldu egin behar izan zuten, eta merkatari batek erosi zuen. Hala ere, loreontzia batetik bestera ibili zen, harik eta... Beldurrari buruzko ipuin bat. Irakurle hasiberrientzako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Un jarrón de la China
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak