Txinako loreontzi bat / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, Marta Balaguer ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2016)
Txinako loreontzi bat, oso antzinakoa, nekazari pobre baten txabolan bizi zen. Baina egun batean saldu egin behar izan zuten, eta merkatari batek erosi zuen. Hala ere, loreontzia batetik bestera ibili zen, harik eta... Beldurrari buruzko ipuin bat. Irakurle hasiberrientzako.