Itzal zaunka - Cano, Harkaitz; Olariaga, Antton; Lopetegi, Jexuxmai ([Donostia] : Elkar, 2016)
Ipuin grafiko batek eta hamaika kantuk osatzen dute argitalpen hau, Antton Olariagaren marrazkiek, Harkaitz Canoren hitzek eta Jexuxmai Lopetegiren musikaz josia. Txakur baten hausnarketek izatearen oinarrizko zalantza eta galderetara eramango dute irakurlea, bidaia zirraragarri baten barrena. Izan ere, lauzango existentzialista honen ahotsa ez da edozein bizangorenaren oso ezberdina. Txakurrak berak esana da: "Je suis un chien existentialiste"
[Diska]. Gauaren izpi ; Zakur amets deritzo ; Dantzari bakartia ; Zingira ; Kantua garaiz ; Zakur ilun, begi urrekara ; Konforme ; Txakur txiki ; Ganbara txikietako konspiratzaile ; Biribila bada ; Bukatzen jakin behar
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura