Nik [maite dut] kirola : testuak - Aristondo Barreras, Iñaki (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2015)
Zenbat ahalegin, amets, grina eta ilusio kirolarekin! Kirolak sendotu egiten gaitu gorputzez eta nortasunez, eta, taldean praktikatuz gero, aukera bikaina eskaintzen digu adiskideak egiteko eta besteekin gizabidez egoera askotan: arauak ezarri, entrenatu, partida bat prestatu, jokatu, komentatu, eta bestelako hainbat jarduera egiteko ezinbestekoa dugu.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2016ko deialdia)
2015/10/02
6.maila (LMH)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak