Nik [maite dut] kirola : testuak / egilea, Iñaki Aristondo Barreras - Aristondo Barreras, Iñaki (EIMA 1 (2016ko deialdia), 2015)
Zenbat ahalegin, amets, grina eta ilusio kirolarekin! Kirolak sendotu egiten gaitu gorputzez eta nortasunez, eta, taldean praktikatuz gero, aukera bikaina eskaintzen digu adiskideak egiteko eta besteekin gizabidez egoera askotan: arauak ezarri, entrenatu, partida bat prestatu, jokatu, komentatu, eta bestelako hainbat jarduera egiteko ezinbestekoa dugu.