Watsondarrak - Austen, Jane (1775-1817); Morante, Sara; Morales, Ana Isabel ([Berriozar] : Denonartean, 2014)
Emma Watsonek hamalau urte eman ditu izeko-osaben etxean bizitzen, finezian eta lagurnarte jantzian. Orain, osaba hilik eta izekoa berriz ezkondurik, Emma bere haurtzaroko etxera itzuli da, dagoeneko arrotz duen senitarte pobrera, lagunik eta dirurik gabe. Trantze horretan, aurre egin beharko dei aristokrata eta handiki dirutsuen hantusteari, etxeko giro liskartsu eta zabarrari eta ahizpa senar-ehiztariaren pretralkeriei
Keywords: Helduentzako Literatura