Johanes, Bargotako aztia - Crespo, Fultxo; Fernández, Mikel; Jimenez Maia, Josu; Dueñas Chasco, Beatriz; Cariñanos, Félix (Tafalla : Txalaparta, 2015)
Harry Potter sortu baino askoz lehenago azti asko igaro ziren magia eskoletatik, eta edabe eta ukendu magikoak prestatzeko errezeta guztiak ikasi zituzten. Gurean, Johanes, Bargotako Aztia, izan zen ezagunenetarikoa. Patrikan, orratzontzia eramaten zuen beti, behar izanez gero hura ireki eta barruan gordetako galtzagorriak lanean jartzeko, maltzurren eskarmenturako beti ere... Nafarroako bazterretan gaur egun arte gorde da Johanesen izena, eta zaharrenek oraindik ere haren abenturak eta sorginkeriak kontatzen dituzte. Liburu honetan aurkituko dituzu ezagunenak.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak