Bilbo irribarrez - Zarate, Mikel (1933-1979); Morente, Enrique; Eguzkitza, Jesus; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa ([Bilbo] : Labayru Ikastegia : Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2008)
Bilboren ganeko topikoetan oinarrituta, irakurgai barregarriak egin ditu Mikel Zaratek. Kontakizun labur-umoretsuak dira, irakurterrazak eta atseginak. Testuen osogarri Enrique Morenteren irudiak.
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak