Bilbo irribarrez / Mikel Zarate ; [irudiak, Enrique Morente ; sarrera, Jesus Eguzkitza] - Zarate, Mikel (1933-1979) (Eskolan lantzeko sorta (Labayru), 2008)
Bilboren ganeko topikoetan oinarrituta, irakurgai barregarriak egin ditu Mikel Zaratek. Kontakizun labur-umoretsuak dira, irakurterrazak eta atseginak. Testuen osogarri Enrique Morenteren irudiak.