Tapper bikiak New York astintzen - Rodkey, Geoff; Sarriugarte, Danele (Donostia : Elkar, 2016)
Tapper bikiak sail arrakastatsuari jarraipena emango dion bigarren liburua da hau. Anaiaarrebak New York-era joango dira oraingo honetan eta hankaz gora jarriko dute hiria.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Umorea; Bikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak