Tapper bikiak New York astintzen / Geoff Rodkey ; [itzulpena, Danele Sarriugarte] - Rodkey, Geoff (Tapper bikiak, 2016)
Tapper bikiak sail arrakastatsuari jarraipena emango dion bigarren liburua da hau. Anaiaarrebak New York-era joango dira oraingo honetan eta hankaz gora jarriko dute hiria.