Hau ez da zoo bat! - Agirre Garmendia, Alaine; López de Munáin, Iratxe (Donostia : Elkar, 2015)
Hau ez da zoo bat!. Agirre Garmendia, Alaine / Lopez de Muniain, Iratxe (IL.). Malenek betidanik nahi izan du animaliaz inguraturik bizi, baina kaleko pisu batean ez da erraza, eta gurasoek ez dituzte ikusten eragozpenak baino. Oztopoak oztopo, Malenek aurrera egingo du. Lehenengo, ikasgelako landare eta animaliak zainduz. Gero, andereño Anak oparitutako arrain parea gobernatuz. Eta ondoren etorriko direnak Abenturaz, umorez eta samurtasunez beteriko istorioa idatzi du Alaine Agirrek, animaliek ematen duten poza eta, era berean, eskatzen duten ardura erakusten dituena, eta liburu honek irabazi du haur literaturako Xabier Lizardi saria.
10 urtetik 13 urtera (berdea)
XXXIII. Lizardi Saria, 2014
XXXIII Lizardi Saria, 2014
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak