Lepoan hartu - Andueza, John (Donostia : Elkar, 2016)
Zer da Bilintx institutuko mutiko gibel-handiei gehien gustatzen zaiena? Matematika? Filosofia? Ez jauna, futbola! Laugarren mailakoek futbol talde aldrebesa sortu dute: Zakili-Txut. Taldeak ez dauka inolako fundamenturik: ez fisikoki, ez teknikoki, eta ez taktikoki.Eta gainera Mariola punki gobernaezina amorratuta dago mutiko kokoloek neskak baztertu egin dituztelako...Lepoan hartu... ta segi trakatra!
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Futbola; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak