Argia - Magdalena, Peru ([Donostia] : Elkar, 2016)
gau garbian izarrak begiratzea / zeure azaleko oreztak begiratzea / unibertsoak errepikatzen dituen patroiak / edertasun berari begira / naiz lokartzen
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura