Argia / Peru Magdalena - Magdalena, Peru (Elkar Poesia, 2016)
gau garbian izarrak begiratzea / zeure azaleko oreztak begiratzea / unibertsoak errepikatzen dituen patroiak / edertasun berari begira / naiz lokartzen