Erraldoiak - Olaso Bengoa, Xabier; Morente, Enrique ([Donostia] : Elkar, 2016)
Erraldoia da aita. Maritantai da ama, eta Patxikankailu semea. Erraldoien familia osatzen dute, eta haien bizitzan dena da erraldoia: arropak, janariak, etxeko tresnak
8 urtetik 10 urtera (gorria)
VII. Mikel Zarate Haur Literatura Saria
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura