Erraldoiak / Xabier Olaso ; marrazkiak, Enrique Morente - Olaso Bengoa, Xabier (Xaguxar (Elkar), 2016)
Erraldoia da aita. Maritantai da ama, eta Patxikankailu semea. Erraldoien familia osatzen dute, eta haien bizitzan dena da erraldoia: arropak, janariak, etxeko tresnak