DBH 1. eta 2. mailarako ikasketa proiektuak [Moodle ikastaroa] - Lauaxeta Ikastola; Aburto, Iker; Auzokoa, Iban; Otxoa, Zuriñe; Pagaldai, Aitor; Uriguen, Ana Belen (Amorebieta-Etxano : Lauaxeta Ikastola, 2017)
Ikasketarako baliabide hauek, DBH 1. eta 2. mailarako hainbat ikasketa proiektu dira, gaitasunaren arabera diseinatua eta ikasgai bat edo bat baino gehiago elkar uztartzen dituztelarik. Horrez gain metodologia ezberdinak uztartzen dira bertan ikasketa erritmo ezberdinetara egokitzeko aukera dagoelarik. Proiektuak irekiak dira, hau da, irakasle eta ikastetxe bakoitzak egokitu eta transformatu ditzake bere errealitatera hobeto egokitzeko.
2016/12/22
2016/12/14
2017/01/18
DBH, 1. eta 2. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2015eko deialdia)
2017/01/18
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak