DBH 1. eta 2. mailarako ikasketa proiektuak [Moodle ikastaroa] / produktorea, Lauaxeta Ikastola ; egileak, Iker Aburto ... [et al.] - Aburto, Iker; Auzokoa, Iban; Otxoa, Zuriñe; Pagaldai, Aitor; Uriguen, Ana Belen (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2015eko deialdia), 2017)
Ikasketarako baliabide hauek, DBH 1. eta 2. mailarako hainbat ikasketa proiektu dira, gaitasunaren arabera diseinatua eta ikasgai bat edo bat baino gehiago elkar uztartzen dituztelarik. Horrez gain metodologia ezberdinak uztartzen dira bertan ikasketa erritmo ezberdinetara egokitzeko aukera dagoelarik. Proiektuak irekiak dira, hau da, irakasle eta ikastetxe bakoitzak egokitu eta transformatu ditzake bere errealitatera hobeto egokitzeko.