Bimba's ABC - Villalba, Ana ([Boadilla del Monte, Madril] ; SM, 2014)
Bimba txakurtxoak protagonizatutako alfabetoa, Ingelesezko 70 hitz eta irudi baino gehiagorekin.
7 urte arte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura