Mobilak - Ibarra Basañez, Arantza; Bengoetxea, Kaiet ([Bilbo] : Beta III Milenio, 2016)
MD modatik pasatutako mugikor bat da eta Dogor maltzurrak txikitu egin nahi du beste hainbat mugikorrekin batera. MD-en bizitza arriskuan dago eta bere lagun berriena ere bai. Protagonistek hamaika abentura biziko dituzte. Lortuko dute euren burua salbatzea? Aurkituko dute bizitzeko leku on bat?
8 urtetik aurrera (gorria)
Letra larria
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura