Mobilak / [testuak eta pertsonaien sorkuntza] Arantza Ibarra ; marrazkiak, Kaiet Bengoetxea - Ibarra Basañez, Arantza (Beta III Milenio, 2016)
MD modatik pasatutako mugikor bat da eta Dogor maltzurrak txikitu egin nahi du beste hainbat mugikorrekin batera. MD-en bizitza arriskuan dago eta bere lagun berriena ere bai. Protagonistek hamaika abentura biziko dituzte. Lortuko dute euren burua salbatzea? Aurkituko dute bizitzeko leku on bat?