Tango iritsita, hiru dira - Richardson, Justin; López Gaseni, Manu; Cole, Henry; Parnell, Peter ([Iruña] : Pamiela ; [Pontevedra] : Kalandraka, 2016)
New York-eko Central Park-eko zooko pinguino bikote berezi baten egiazko historia da; biak arrak izan arren, kume bat izateko aukera eman zien, aurrez harri bat alferrik txitatzen ari zirela ohartu eta gero. Horrela jaio zen Tango, bi aita izan zituen lehen pinguinoa.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Guraso homosexualak -- - Ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura