Tango iritsita, hiru dira / testua, Justin Richardson eta Peter Parnell ; irudiak, Henry Cole ; [itzulpena, Manu López Gaseni] - Richardson, Justin (Pamiela ; Kalandraka, 2016)
New York-eko Central Park-eko zooko pinguino bikote berezi baten egiazko historia da; biak arrak izan arren, kume bat izateko aukera eman zien, aurrez harri bat alferrik txitatzen ari zirela ohartu eta gero. Horrela jaio zen Tango, bi aita izan zituen lehen pinguinoa.