Bizente Sarria (1767-1835) sermoitegia : XVIII. eta XIX. mendeetako euskal oratoria sakratua / Nagore Etxebarria Etxebarrena, Ainara Apraiz Oliden - Etxebarria Etxebarrena, Nagore (Jarein (Labayru Ikastegia), 2009)
Liburu honetan frantziskotar etxebarritarraren 90 sermoi argitaratu bako bildu dira. Gehienak Etxebarriko orain berrehun urteko euskeraz idatzita dagoz. Ikertzaileok testua modu bitara eskini dabe: gaurko grafiaz paperean eta jatorrizkoa CDan. Sarrera-azterlan zehatz-sakona dauka, idazlearen bizitzaz eta testuaren hizkeraz.