Nola dastatu ilargia? - Grejniec, Michael; Izagirre, Koldo (Pontevedra : Kalandraka, 2014)
Ilargi betea bezain borobila eta goxoa da liburu hau. Oihaneko animaliek irakaspen bat dute guretzat: partekatutako gauzek askoz zapore hobea dute beti. Animaliek ilargiak zein zapre duen jakin nahi dute. Dortokak mendirik garaienera igotzea erabaki du ilargia dastatzeko, baina ez da iritsi eta beste animalia batzuei laguntza eskatu die. Batzuk handiak dira, beste batzuk oso garaiak, baina inor ezin da iritsi. Azkena sagua da. Iritsiko da? Guztien arteko loturari eta txikienen garrantziari buruz hitz egiten digun pilaketen ipuina da.
7 urte arte (urdina)
Wie schmeckt der mond?
Keywords: Hezkidetza; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak