Euskarazko vertsoak / Eusebio Maria Azcue-koa ; bilketa eta edizioa, Asier Astigarraga eta K. Josu Bijuesca - Azkue, Eusebio Maria (1813-1873) (Jarein (Labayru Ikastegia), 1991)
Gaur egun Eusebio Mª Azcue ia-ia ezezaguna dogun arren, baditu idazle honek, bai hizkuntza aldetik baita literatura aldetik bere, hainbat baliozko ezaugarri euskal literaturaren historian bere lekua izan dagian duin egin dabenak.