Sermoiak - Agirre, Txomin (1864-1920); García Trujillo, Sebastián; Labayru Ikastegia; Euskadi. Jaurlaritza; Bizkaia. Foru Aldundia (Bilbao : Labayru Ikastegia : Bilbao Bizkaia Kutxa, 2000)
Domingo Agirre literaturgilearen beste era bateko idatziak dira, Sermoiak, orain arte gordean egondakoak. Edizinoaren arduradunak ondo aztertuta daukaz tesirako zehatz landu ebazalako. Orain argitarapen ederra dakar.
Argitalpen honen moldaketak eta prestakuntzak Eusko Jaurlaritza eta Bizkaiko Foru Aldundiaren laguntza izan dau
Keywords: Sermoiak; Monografiak