Sermoiak / Domingo de Aguirre ; sarrera eta edizioa, Sebastián García Trujillo - Agirre, Txomin (1864-1920) (Jarein (Labayru Ikastegia), 2000)
Domingo Agirre literaturgilearen beste era bateko idatziak dira, Sermoiak, orain arte gordean egondakoak. Edizinoaren arduradunak ondo aztertuta daukaz tesirako zehatz landu ebazalako. Orain argitarapen ederra dakar.