Dekalogoaren eta aitagurearen azalpena : explicatio decalogi et dominicae orationis - Lizarraga, Joakin (1748-1835); Ondarra, Frantzisko (1925-2005); Arejita, Adolfo; Andueza, Gregorio; Ereño, Bego; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2008)
Lan honen eskuizkribua Damaso Intzak aurkitu eban Lizarragaren jaiotetxean Elkanon. Edukinari jagokonez, 54 sermoi edo predikuz osaturik dago, hegoaldeko goi-nafarreraz idatzita.
Keywords: Lizarraga, Joakin -- (1748-1835) -- Sermoiak; Meditazioak