Dekalogoaren eta aitagurearen azalpena : explicatio decalogi et dominicae orationis / Joakin Lizarraga ; edizioa, Frantzisko Ondarra ; laguntzaileak, Gregorio Andueza, Bego Ereño - Lizarraga, Joakin (1748-1835) (Jarein (Labayru Ikastegia), 2008)
Lan honen eskuizkribua Damaso Intzak aurkitu eban Lizarragaren jaiotetxean Elkanon. Edukinari jagokonez, 54 sermoi edo predikuz osaturik dago, hegoaldeko goi-nafarreraz idatzita.