Neure entzule maiteak : berbaldi hautuak - Eguzkitza, Juan Bautista (1875-1939); Urrutia, Andres; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2013)
Juan Bautista Eguzkitzak era askotako idatziak egin ebazan, euskalzale sutsua zan eta aldizkarietan be parte hartu eban. Entzute handia hartu eban sermoilari, hizlari moduan. Entzuleak gogoan hartuta egiten ebazan bere berbaldiak. Horreetariko batzuk batzen dira liburu honetan.
Bibliografia: 58.-72. or.
Testuak euskaraz eta latinez
Keywords: Eguzkitza, Juan Bautista -- (1875-1939) -- Sermoiak; Monografiak