Neure entzule maiteak : berbaldi hautuak / Juan Bautista Eguzkitza Meabe ; sarrera eta edizioa, Andres Urrutia - Eguzkitza, Juan Bautista (1875-1939) (Jarein (Labayru Ikastegia), 2013)
Juan Bautista Eguzkitzak era askotako idatziak egin ebazan, euskalzale sutsua zan eta aldizkarietan be parte hartu eban. Entzute handia hartu eban sermoilari, hizlari moduan. Entzuleak gogoan hartuta egiten ebazan bere berbaldiak. Horreetariko batzuk batzen dira liburu honetan.