Igela igela da - Velthuijs, Max (1923-2005); Elizegi, Patxi (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Mende laurdena bete du Igelak, Max Velthuijs ilustratzaile eta idazleak asmaturiko pertsonaiak, mundu osoan arrakasta nahiz sariak irabazi dituenak. 50 hizkuntzatara itzuli da bilduma hau, kalitate artistikoa eta bizitzako oinarrizko gaiak uztartzen dituena: maitasuna, adiskidetasuna, beldurra, heriotza, autoestimua, integrazioa... Edizio gaurkotu honekin egungo haurren eskuetan jarri nahi ditugu Igelaren eta haren lagunen abentura eder eta hunkigarriak, umorez eta jakintzaz beteak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Frog is frog
Keywords: Autoestimua; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak