25 kanta eder : (maitetasuna) - Alzibar Garitaonaindia, Idoia; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2005)
Maitasuna gai nagusi daben 25 herri kantu, partitura eta guzti.
Iturriak: 37. or.
Keywords: Euskal kantak; Herri kantak -- Euskal Herria; Maitasuna; Euskal kultura; Partiturak