25 kanta eder : (Euskal Herria) - Alzibar Garitaonaindia, Idoia; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia, 2006)
Euskal Herria gai nagusi daben 25 herri kantu, partitura eta guzti.
Iturriak: 43. or.
Keywords: Euskal kantak; Herri kantak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Partiturak